Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 001 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,47 g |
Tuky | 34,29 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 940 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 172,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje kaplické cmundičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp5w
Moje poznámka
Moje kaplické cmundičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp5w
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 10 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 18 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 18 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 19 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 45 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kajkajak před 9 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 15 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 15 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 17 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 17 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 19 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 20 hodinami
Tématické fráze:
kaplický bramborák,
kaplický bramboráky,
bramborák kaplický,
kaplické bramboráky,
kaplické zelí,
kaplické uzené,
kaplický cmunda,
kaplického bramborák,
kaplického cmunda,
kaplická cmunda recept,
recept na kaplicky bramborak,
kaplicka cmunda s kysanym zelim,
kaplické uzeniny,
recepty kaplická cmunda,
kaplické bramborák,
co že šťouchaných bramborák,
recepty - bramborák kaplický,
recept kaplický bramborák,
kaplicka cmunda,
kaplicke pecivo
Suroviny:
brambory,
okurka salátová,
zelí kysané,
česnek,
vejce,
mouka polohrubá,
maso uzené,
sůl,
pepř,
majoránka,
libeček,
mléko
Komentáře (4)