Suroviny
Porce: 6 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 520 kJ / 2 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,67 g |
Tuky | 70,35 g |
Vláknina | 20,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,88 g |
Sůl | 12,16 g |
Sacharidy | 396,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto.
Krok 2: Hotové těsto propracujeme, rozdělíme na díly a z každého uděláme bulku, kterou necháme kynout na plechu. Pokud těsto lepí, opatrně při práci podsypáváme moukou.
Krok 3: Vykynuté bulky potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě (180°C horkovzduch, asi 15-18 minut).
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané mrkvové bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8ZE
Moje poznámka
Slané mrkvové bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8ZE
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 1 hodinou
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 1 hodinou
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
slané bulky,
slané recepty s mrkví,
mrkvový chléb,
mrkvové recepty,
slane bulky recept,
mrkvove bulky.lc,
slaný mrkvový dort,
škvarkové bulky,
pekárna ariete recepty,
lc kaiserky,
lc mrkvový dort,
mrkvový chleb z domácí pekárny recepty,
chlebová točenice,
mrkvove slane testo,
mrkvové tyčky,
recept na slané bulky,
bulky z chlebového těsta,
pekařské slané tyčky,
baječne recepty domaci chleb,
domácí pekárna,pečení chleba mrkvový
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mrkev strouhaná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
olej,
pepř,
koření grilovaná zelenina,
sůl
Komentáře (15)
Určitě by se dala použít i na mazancové těsto.
Cathleen - ty s pekárnou opravdu kouzlíš. Jsi 1***