Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,96 g |
| Tuky | 170,81 g |
| Vláknina | 11,26 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,64 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO6l
Moje poznámka
Treska na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO6l
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 56 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 33 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 53 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
koření na tresku,
jaké koření na tresku,
naložená treska,
treska recepty,
jake koreni se pouziva na tresku,
jake koreni pouzit na tresku,
nalozena treska recept,
treska recept,
treska na koření,
treska,recepty,
recepty s treskou,
koření na tresku,
treska koření,
treska nalozena,
treska špízy,
závitky z tresky recept,
treska špíz,
treska a koriandr- recept,
treska + špíz + koriandr,
treska se slaninou
Suroviny:
filet z tresky,
koření,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej olivový
Komentáře (8)
3.bod