Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 056 kJ / 1 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,87 g |
| Tuky | 75,31 g |
| Vláknina | 67,70 g |
| Cholesterol | 415 mg |
| Sodík | 6,10 g |
| Sůl | 14,45 g |
| Sacharidy | 148,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Petržel a mrkev jemně nastrouháme, celer pokrájíme na hrubší nudličky.
Krok 2: Na oleji zpěníme posekanou cibuli, vložíme maso a ze všech stran zprudka opečeme.
Krok 3: Nakonec restujeme i připravenou zeleninu, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme doměkka.
Krok 4: Měkké maso vyjmeme, omáčku zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme.
Krok 5: Maso na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s dušeným celerem a brambory nebo bramborovými gnocchi.
Zveřejněno 2. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso dušené v celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9GJ
Moje poznámka
Uzené maso dušené v celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9GJ
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
veveruska73 před 1 hodinou
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 1 hodinou
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 13 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 14 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 16 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 16 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 17 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 17 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 18 hodinami
Tématické fráze:
dušené uzené maso,
maso na celeru,
uzene maso recepty,
kuchařka podle mančingové,
uzené maso recept,
opečený celer,
uzené maso dušené,
recepty z uzeného masa,
recepty z celeru,
dušené uzené maso recepty,
dusené uzené,
uzený maso dušené,
recepty podle mančingové,
recepty od mančingové,
kuchařka mančingové,
celer recepty,
recepty z knihy mancingove,
nove recepty od mancingove,
dušený celer,
maso dušené s celerem recepty
Suroviny:
maso uzené,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
smetana kysaná,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (22)
Snad se tu ukáže a vysvětlí, jak to je.
U Bahula: je zmršený rcp asi výjimkou potvrzující pravidlo, že její rcp jsou
(možná ale k nesrovnalostem došlo cizím přičinění při redigování textu)
Že ale i vy račte být v záhlaví mezi těmi, kterým se rcp líbí, je s podivem...
(možná ale k nesrovnalostem došlo cizím přičinění při redigování textu)
Ale z fotky je zřejmé, že celer není v omáčce, ale že se dusí? restuje? zvlášť....název říká, že "uzené dušené v celeru"...v bodu 5. že podáváme s omáčkou a dušeným celerem...v postupu se celer nakrájí a pak už tam nějak není..."restujeme připravenou zeleninu" ale podle fotky asi bez toho celeru....maso se zřejmě před úpravou nakrájí na plátky? ...
Krásná fotka a dobrý recept
Ale opravdu si nikdo z
No a k receptíku,co dodat-jako vždy,krásně prezentováno