Klasický jablečný štrúdl
Jablečný závin se dozajista peče v každé rodině. Typy použitých těst jsou různé, ovšem nejjednodušší je použít kupované listové těsto, s nímž vám příprava závinu zabere opravdu malou chvilku a úspěch je zaručen.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 530 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,68 g |
Tuky | 11,03 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 100,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vl7B
Moje poznámka
Klasický jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vl7B
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
sváteční štrůdl,
čím potřít štrůdl,
štrúdl návod,
jablečný strudl z piva,
návod na štrůdl,
štrůdl strouhanka,
jablečný štrůdl,
výborný jablečný štrůdl z piva,
pohankový štrůdl,
štrudl s jablky z listového těsta na plech,
jak dlouho se peče jablečný štrůdl,
štrúdl s kousky jablek,
štrůdl albert,
jablečný štrůdl s kousky jablek,
štrůdl potřít,
sváteční jablečný závin,
perník se strouhanými jablky,
strouhanka do štrudlu,
co místo strouhanky do štrůdlu,
strouhanka na štrúdl
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
cukr krupice,
skořice,
rozinky,
strouhanka,
vejce
Komentáře (11)