Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso se špenátem a americkými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53xK
Moje poznámka
Vepřové maso se špenátem a americkými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53xK
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 9 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 4 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 5 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 6 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 7 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso se špenátem,
maso se špenátem,
vepřové maso na česneku se špenátem,
vepřové výpečky se špenátem,
vepřové se špenátem,
vepřové plátky se špenátem,
výpečky z vepřového masa se spenatem,
vepřové na česneku se špenátem,
vepřové kostky se špenátem,
vypecky se spenatem,
vepřová kýta se špenátem,
recept vepřové maso se špenátem,
vepřový plátek se špenátem,
vepřová se špenátem,
výpečky z vepřového masa,
maso na česneku se špenátem,
výpečky se špenátem a bramborem,
vepřove maso ze špenatem,
výpečky s bramborama,
vepřová kýta s bramborami
Suroviny:
kotleta vepřová,
špenát listový,
brambory,
česnek,
smetana,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo bylinkové,
olej
Komentáře (10)