Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 43,03 g |
| Vláknina | 13,82 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 828 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 49,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Moje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 21 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš recept,
gulas ze salamu,
pikantní bramborový guláš,
bramborový guláš,
recept na buřtguláš,
guláš z loveckého salámu,
buřtguláš,
guláš z uzeniny,
pikantní bramboroví guláš,
bramborový guláš bez uzeniny,
jak na buřtguláš,
recepty z loveckého salámu,
buřtguláš se salamem,
guláš z loveckého salámu a bramborem,
zásmažka do guláše,
bramborový guláš pikantní,
recepty buřtguláš,
pomazánka z loveckého salámu,
buřtguláš se zelenou paprikou,
brambory lovecky salam
Suroviny:
brambory,
cibule,
salám lovecký,
slanina anglická,
špek uzený,
česnek,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
pepř,
petrželka,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (19)
Nedávala jsem slaninu a špek, lovečák pustil tuku dost a jíšku se zelenou paprikou jsem přidala až ke konci vaření.Chuťově je ale naprosto vynikající, sypala jsem petrželkou a s čerstvým chlebem to nemělo chybu.
Přidávám bodík a foto dodám během večera.
Já do bramborového guláše, asi 10 minut před dokončením přidávám na proužky nakrájenou papriku. Paprika dodá guláši znamenitou chuť.
Bibinko,bodík už šel,tak teď jen foto z dnešního obědu
Jen bych Bibinko možná do poznámky uvedla,že kdyby si někdo chtěl chuťově přilepšit nějakým ostřejším kořením(chilli,pálivá paprika,pepř)ať to nedělá,jinak bude trpět 2 x-jednou při příjmu a podruhé při konečném výdeji
Špagetko-také jsem libečková,ale tady by mě to chuťově rušilo,nepřidala jsem