Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 952 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 18,69 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 54,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvová polévka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQ5W
Moje poznámka
Mrkvová polévka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQ5W
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 18 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělský ptáček
Fitulka před 22 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
VaclavKo před 42 minutami
Klasické české rohlíky
petr.matej před 1 hodinou
Klasické palačinky
jtrecepty před 1 hodinou
Cuketový perník
Kava 2 před 2 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Iwana666 před 2 hodinami
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 12 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 15 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 15 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 16 hodinami
Tématické fráze:
mrkvová polévka s kedlubnou,
mrkvová polévka s kedlubnami,
mrkvová polévka s kedlubnem,
mrkvová polévka,
mrkvovo kedlubnova polévka s krupickou,
mrkvová polévka krémová s kedlubnou,
mrkvova polevka s kerlubnou,
mrkvova polévka s koprem,
polevka s kedlubnami,
mrkvová polévka kedlubnou a s koriandrem krémová,
mrkvovo kedlubnva polevka,
mrkvová polévka s rýží a koprem,
vařeni s kedlubnou,
mrkvová s kedlubnou polévka,
polévka s kedlubnou,
mrkvova polevka a kroupy
Suroviny:
mrkev,
kedlubna,
cibule,
mouka hladká,
kroupy,
smetana,
žloutek,
vývar masový,
sůl,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (9)