Suroviny
Porce: 6 a 2 deti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 37 335 kJ / 8 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 848,15 g |
| Tuky | 506,62 g |
| Vláknina | 38,60 g |
| Cholesterol | 3,54 g |
| Sodík | 3,95 g |
| Sůl | 9,48 g |
| Sacharidy | 223,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Moje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 12 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 6 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 10 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 10 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 11 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 11 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 11 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 12 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 12 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho pect krutu,
kruta,
kruta recepty,
jak upect dobre krutu,
plněné maso kaštanovou náplní,
jak upect krutu,
krůta recept,
pečená krůta s s kapustou,
nejlepsi pec. kruta,
nadívaná krůta kaštany,
kruta v římském,
jak se dlouho pece kruta,
jak uvarit krutu,
jak dlouho peci krutu,
kruta s kapustovym zelím,
jak dlouho pect celou krutu,
rozpect krutu,
kruta jak ji pect,
jak upect celou krutu,
krůta v kapustě
Suroviny:
krůta,
máslo,
játra kuřecí,
kaštan jedlý,
vejce,
maso mleté,
sůl,
květ muškátový,
mandle,
strouhanka,
brambory,
cibulka jarní,
mrkev,
smetana,
kapusta,
sůl,
pepř
Komentáře (14)