Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Moje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 15 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 15 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 1 hodinou
Houby na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 9 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 9 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 11 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 12 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 13 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 14 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 14 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 15 hodinami
Tématické fráze:
opekani lososa,
konzervovaný losos,
losos konzervovaný,
lososové filety,
losos recepty,
losos preliv recept,
preliv na lososa,
jak dlouho opekat lososa,
recepty z lososa bez mouky,
filety z lososa recept,
losos a saturajka,
postup opékání lososa,
losos opékání kuze,
losos doba,
opékání lososa s kůží,
losos a saturejka,
losos a saturjenka,
přeliv na losos recepty s jablky,
konzervovaný losos v oleji,
jak opekat lososa
Suroviny:
losos,
mouka,
saturejka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
okurky sterilované,
kapie,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
lák z okurek
Komentáře (5)
Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost