Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,22 g |
| Tuky | 25,61 g |
| Vláknina | 4,73 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 17,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat.
Krok 2: Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme.
Krok 3: Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu.
Krok 4: Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.
Zveřejněno 23. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
Moje poznámka
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 5 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 29 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 30 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
veronské špagety,
veronské špagety recept,
recept veronské špagety,
recept na veronské špagety,
recept s jatrama,
toskánské crostini,
crostini s kuřecími játry,
veronské špagety recepty,
crostinni,
toskánská játrová pomazánka,
játra jako tousty,
játrová pomazánka,
zapecene tousty s jatrou,
crosiny,
špagety fruti di mare s italem,
kuřecí na toskánský způsob,
s italem v kuchyni játrová pomazánka,
celer s jatrama,
bageta s játrovou,
recepty na toskánský způsob
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
ančovičky v oleji,
víno bílé,
vývar masový,
kapary,
olej,
bageta,
česnek
Komentáře (1)