Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
Tuky | 25,61 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 17,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat.
Krok 2: Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme.
Krok 3: Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu.
Krok 4: Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.
Zveřejněno 23. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
Moje poznámka
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 24 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 29 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 37 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
veronské špagety,
veronské špagety recept,
recept veronské špagety,
recept na veronské špagety,
recept s jatrama,
toskánské crostini,
crostini s kuřecími játry,
veronské špagety recepty,
crostinni,
toskánská játrová pomazánka,
játra jako tousty,
játrová pomazánka,
zapecene tousty s jatrou,
crosiny,
špagety fruti di mare s italem,
kuřecí na toskánský způsob,
s italem v kuchyni játrová pomazánka,
celer s jatrama,
bageta s játrovou,
recepty na toskánský způsob
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
ančovičky v oleji,
víno bílé,
vývar,
kapary,
olej,
bageta,
česnek
Komentáře (1)