Suroviny
Porce: 9 malých báboviček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 978 kJ / 2 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,01 g |
Tuky | 181,06 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 110,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Moje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 26 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 27 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 29 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
panacota video,
kardamom recepty,
mango kuchyňské recepty,
mangové pyré,
formičky na panna cotta,
mangova panacota,
recept na pannacotu,
panacota recept video,
dezert mango pannacota,
panacota s mangovym pire,
panna cotta ostrava,
jak dlouho tuhne panacota,
panacota recept,
korenena panna cota,
recepty na pannacotu,
jak dlouho tuhne panna cotta,
panna cotta recept,
panacota mango,
skvělá panna cota,
formičky na pannacotu
Suroviny:
mango,
smetana ke šlehání,
cukr třtinový,
šťáva citronová,
mandarinky,
želatina,
kardamom mletý,
skořice mletá,
citron,
klementinka
Komentáře (13)
V surovinach je pouzito 500 ml smetany, 1 dcl mleka + 10 g platkove zelatiny. Ty 2 g navic proto, aby mleko, ktere je jinak huste nez smetana, konzistenci celkoveho vysledku "nenaredilo"
Autorka pouzila 600 ml smetany, tkz. podle meho celkem
Pochopitelne nic nebrani tomu, aby si kazdy upravil konzistenci podle osobniho gusta.