Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí sekaná s kořenovou zeleninou a baby karotkou.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kroupovka Kroupovka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 514 kJ /
1 079 kcal
Bílkoviny134,29 g
Tuky21,04 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,18 g
Sacharidy80,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli, mrkev, celer i petržel oloupeme. Krok 2: Pokud si doma meleme maso sami, semeleme na strojku společně i se zeleninou. Pokud máme maso koupené mleté, zeleninu jemně nastrouháme. Krok 3: Přidáme rozmačkaný česnek, vajíčko, v mléce namočený natrhaný rohlík. Krok 4: Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín. Krok 5: Rukama propracujeme ve větší míse, vytvoříme jednu větší nebo 2 malé šišky a upečeme v troubě, v pekáči s trochou sádla. Krok 6: Sekanou mírně podléváme.

Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hráškem, s baby karotkou na másle.

Zveřejněno 28. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9A8P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9A8P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
sekana z hoveziho masa, sekaná se zeleninou, sekana s korenovou zeleninou, sekana z hoveziho, hovězí na sekanou, recept na hovězí sekanou, recept hovězí sekená, sekaná ze zeleninou, koupená sekaná, hovězí s kořenovou zeleninou, sekaná s hovězího, hovězí maso s kořenovou zeleninou, domácí sekaná se zeleninou, mleté hovězí recepty, hovězísekaná, recept na sekanou z hovězího masa, recept na sekanou z hovězího, recepty s baby karotkou, recepty s baby karotkou, hovězí mleté se zeleninou

Suroviny:
maso hovězí mleté, cibule, mrkev, petržel, celer, česnek, olej, vejce, mléko, rohlík, sůl, pepř, majoránka, kmín mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu