Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 941 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,29 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 263,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
Moje poznámka
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 5 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 3 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 4 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 4 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 4 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 6 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 7 hodinami
Tématické fráze:
risoto s mascarpone,
rizoto s maskarpone,
mascarpone recepty,
hovezi srdce recept,
zizoto s mascampore,
recept na hovezi sr,
risotto mascarpone,
recept na hovězí srdce,
hovězí srdce,
recepty hovezi srdce na žampiony,
hovězí srdce recepty,
maso s mascarpone,
rizoto obrazek,
rizoto ze žampionů,
muze se osolit srdce,
hovädzie srdce,
maso mascarpone,
minuka z hovězího srdce,
recepty hovezi sr,
vaření hovězího srdce
Suroviny:
srdce hovězí,
rýže arborio,
srdce hovězí,
víno červené,
žampióny,
pórek,
mrkev,
parmazán,
mascarpone,
petrželka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (16)
ono dobře odblaněné a očištěné hovězí srdce může fakt připomínat jiný druh masa. Mě spíš zaráží vaření 4 hodiny. Já srdce dělám celkem často, ale určitě ani v normálním hrnci nevařím tak dlouho, je fakt,že v papiňáku je měkké v pohodě za hodinu, max. za 70 minut. V normálním hrnci nejvýš 2 hodiny i při mírném varu