Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 945 kJ / 1 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,48 g |
Tuky | 127,70 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích jater s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gy4Y
Moje poznámka
Paštika z kuřecích jater s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gy4Y
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 56 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštika s kuřecích jater,
pastika z kurecich jater,
kuřecí paštika,
jemná kuřecí paštika,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játrovou paštiku,
videorecept paštika z kuřecích jater,
zapečená paštika z kuřecích jater,
kuřecí paštika na červeném víně,
dobrá a rychlá paštika,
játrová paštika videorecept,
pastika zapecena s brusinka,
recept paštika z kuřecích jater,
paštika z kuřecích jater víno,
videorecpty kuřecí paštika,
dort z kurecich jater,
pastika z kurecich jater a vina,
paštika z kuřecich z kuřecích jater,
pastiku kureci z kuřecích jater
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
česnek,
víno červené,
tymián sušený,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
brusinky
Komentáře (6)