Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 282 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,51 g |
Tuky | 47,39 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 61,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský krůtí perkelt se zelím
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRwk
Moje poznámka
Maďarský krůtí perkelt se zelím
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRwk
Nejnovější recepty
Kuřecí karí
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 9 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 1 hodinou
Treska na másle
Houmicek před 2 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 3 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 4 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 7 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 19 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 19 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 19 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 20 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 21 hodinami
Tématické fráze:
krůtí stehna se zelím,
perkelt z krutiho masa,
madarský perkelt,
krůtí stehno se zelím,
krůtí guláš se zelím,
krůtí se zelím,
kruti tokan,
krůtí perklet,
recept na maďarsky perkelt,
v kuchyni vzdy otevreno,
maďarský perkelt recept,
perkelt recept,
kuřecí perkelt se zelím,
kruti maso se zelim,
perkel,
krutí maso perkelt,
parkelt,
tokan z krutiho masa,
madarské zelí recepty,
maďarské krutí prsa
Suroviny:
stehno krůtí,
zelí kysané,
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
víno bílé,
vývar,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
pepř,
koření paprika maďarská,
sůl,
olej
Komentáře (42)
tu krásu nesmírnou objevila. Mám z toho upřímnou radost a vím, že je za tím obrovské množství práce. Podle Vašich rcp vařím často, máte "naše" chutě. Na blogu je více prostoru pro komunikaci. Tak se těším. Ještě jednou moc a moc gratuluji. Invence Vám nechybí, Váš blog nebude mít o návštěvy nouzi, a proč taky, když je "V kuchni vždy otevřeno", že? Už ten název je tak empatický ... a sympatický
A děkuji moc za zprávu ohledně tohoto receptu
Obrovská gratulace.
bodík už proběhl, dnes jen foto jako důkaz
vymýšlím, co dobrého uvařit, víííš
Pajaska: