Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,96 g |
Tuky | 48,91 g |
Vláknina | 11,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Moje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 33 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 39 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
džuveč,
rizoto džuveč,
recept na džuveč,
džuveč rizoto,
jáhlový džuveč,
recept na vepřový džuveč,
recept na srbské rizoto,
recept srbské rizoto,
džuveč recepty,
druveč s tofu,
džuveč recept,
recepty od babičky,
džuveč tizoto,
džuveč bez protlaku,
ryzeto nebo džuveč,
zeleninovy džueč,
zeleninový guláš s červenými fazolemi,
zeleninový gžuveč,
džuveč s fazolemi,
rizeto džuvač
Suroviny:
rýže,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření orientální,
rajče,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
lusky fazolové,
kukuřice,
hrášek,
lilek,
petrželka zelená
Komentáře (4)