Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 48,91 g |
| Vláknina | 11,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Moje poznámka
Zeleninový džuveč od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p8y
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 4 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 10 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 12 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 13 hodinami
Tématické fráze:
džuveč,
rizoto džuveč,
recept na džuveč,
džuveč rizoto,
jáhlový džuveč,
recept na vepřový džuveč,
recept na srbské rizoto,
recept srbské rizoto,
džuveč recepty,
druveč s tofu,
džuveč recept,
recepty od babičky,
džuveč tizoto,
džuveč bez protlaku,
ryzeto nebo džuveč,
zeleninovy džueč,
zeleninový guláš s červenými fazolemi,
zeleninový gžuveč,
džuveč s fazolemi,
rizeto džuvač
Suroviny:
rýže,
voda,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření orientální,
rajče,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
lusky fazolové,
kukuřice,
hrášek,
lilek,
petrželka zelená
Komentáře (4)