Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka nakyselo se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX07
Moje poznámka
Polévka nakyselo se ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX07
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 34 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Tématické fráze:
vejce vařená ve folii,
ztracené vejce ve folii,
ztracené vejce v polévce,
zatracena vejce,
zatracené vejce,
vejce vařené ve folii,
ztracená vejce ve folii,
zastřené vejce jednoduše,
polévka ze ztracených vajec,
zastřená vejce v polévce recept,
vejce v polevce,
vařená vejce ve ve folii,
zastřené vejce ve folii,
zatracené vejce recept,
ztracená vejce jednoduse,
vodove polevky,
proč do polévky přidat na vejce,
jak na ztracená vejce v polévce,
zatracený na vejce,
ztracené vejce v igelitu
Suroviny:
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
voda,
sůl,
bobkový list,
ocet,
vejce
Komentáře (25)
Mám rád polévky. Ffšechny! Vodové i krémové. Tuto si můžete udělat podle libosti. Tentokrát byla vodová, příště bude hustější
To zatracené vejce jsem zavařil přímo v polévce, jak stojí psáno v rcp. Moc jsem nevěřil, že se podaří, ale využil jsem toho octu v rcp a vejce před stykem s polívkou krátce okoupal v naběračce v trošce octu (bílek se trošku "zatáhne") a pak šup... a vyšlo to
Upravil jsem pořadí obrázků, ale ty původní jsem ponechal, že aby bylo vidět vo čom jsme tu ffčééra vedli řeč
Milá zlatá..., píšete o igelitu? Píšete
Píšete, že to děláte stejně jako v uvedeném rcp? Píšete
Dělat zastřená vejce podle vámi uvedeného zdroje není nic neobvyklého..., ale zda je jednodušší se s nimi "pytlíkovat" (jak odkazujete vy) či vyklepnout vejce přímo do vody (jak uvádím v odkaze níže), ponechám na posouzení jiným, ale nemohu jinak než se otázat, proč něco dělat složitě, když to jde dělat jednoduše?
No, uznávám ale, že ten ne-váš způsob je vhodnější pro vejce, která už nejsou nejčerstvější
casino: napísala, ale keď ste tam dali fotku toho vajca
Nevím,co je na tom složitého,vyklepnout vejce do olejem zakápnuté folie,zavázat a vložit do vroucí vody
Nižejc píšete, že budete vařit na večeři... Až vložíte obrázek, tak já tady ta zatracená vajíčka smáznu, ju
Anna Kocikova:
Milá zlatá, vařit v IGELITU? Nikdy!!!
Ale vařte si, jak umíte...Nakonec, proč něco dělat jednoduše, když to jde dělat složitě, že?
casino mě příjde,že podle struktury bílku jsi zastřená vejce vařil v igelitu(folii)Já je tak dělávám podle zdejšího receptuhttp://www.toprecepty.cz/recept/28954-bylinkova-va...ale bez bylinek.
Mohl...
Třeba tady je jeden ověřený postup
http://www.labuznik.cz/recept/ztracena-zastrena-ve...