Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená treska pod krustou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 946 kJ /
4 050 kcal
Bílkoviny423,32 g
Tuky220,90 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 40,03 g
Sůl99,41 g
Sacharidy89,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu si předehřejeme na 200°C. Krok 2: Rybu osolíme a opepříme po obou stranách. Pekáček vymažeme olejem, poklademe stonky z petrželky a vložíme filety v jedné vrstvě. Krok 3: Do mixéru si dáme lístky petrželky, strouhanku, česnek, ančovičky a kapary a rozmixujeme.
Touto směsí poklademe filety a poté pokapeme lehce olejem (nejlepší na to je olej ve spreji). Krok 4: Dáme do trouby a zapékáme asi 16 minut.

Zveřejněno 24. 9. 2014

Poznámka autorky aadulka

Zdroj: Italská rybí kuchařka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená treska pod krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kV36

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená treska pod krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kV36

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

casino: Klidne, v italstine je to "in crosta", tedy "V", pod by bylo sotto, to se nepouziva, jen v pripade "sotto sale". Ale v cestine zni asi lepe pod, mate prvdu.

"Pečená treska pod krustou"
A co takhle: "Treska pečená pod (ochucenou) krustou"?:-))

jarda Kadic: Mate pravdu, omlouvam se autorce, urcite vyborne...zapomela jsem napsat.

Ale dobré to určitě bude;-)

Spise bych rekla "V" ochucene kruste. Ta muze byt bud napr. z chleboveho testa, brambor, cuket, soli atd.

"Pečené plátky tresky s ochucenou krustou"
Vypadá to na zajímavý rcp..., zvláště těch 16 minut na konci:yes:
:-)) Název rcp je patrně přeložen z italštiny překladačem ... Ale jak to napsat česky fakt nevím:-8

Tématické fráze:
treska pečená v troube, treska s krustou, pečená treska, ryba s krustou, pečena treska v troubě, pečená ryba s krustou, treska s bylinkovou krustou, zapečená treska s krustou, treska pečená, filé s bylinkovou krustou, treska tmavá pečená v troubě, treska pecena na bylinkach, peceni tresky v troube, ryba s krustou recept, treska tmava s krustou, treska recept, rybí treska pečená v troubě, pečená treska s mandlovou krustou, dietni treska pečená v troubě, smažená treska s bylinkovou krustou

Suroviny:
treska, sůl, pepř, olej olivový, petrželka, strouhanka, česnek, ančovičky v oleji, kapary

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu