Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 785 kJ / 2 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,24 g |
Tuky | 133,09 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 592 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,22 g |
Sacharidy | 74,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2XY
Moje poznámka
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2XY
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 17 hodinami
Tématické fráze:
divočák na víně,
divočák na červeném víně,
recepty divočák na víně,
divočak na smetaně,
kýta z divočáka na víně,
divocak recepty,
divočáka na vině,
recept divocak na vine,
divočák na víně recept,
recepty z divocaka,
recepty s divočaka na vine,
maso z divočáka na víně,
recepty z divočáka na víně,
kanec na vine,
recept divočák,
divočák recepty na víně,
kýta z divočák na víně,
divočáka na červeném víně,
divicak na víně,
kýta z divočáka na cervenem vine
Suroviny:
kýta z divočáka,
slanina uzená,
cibule,
cibule,
česnek,
mrkev,
petržel,
celer,
víno červené,
vývar,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
smetana kysaná,
pyré rajčatové,
mouka hladká,
hořčice,
sádlo,
šťáva citronová,
sůl,
cukr
Komentáře (7)