Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
Tuky | 27,64 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 187,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Moje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 4 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 4 hodinami
Tématické fráze:
spaghetti carbonara,
špagety carbonara albert,
spagety car,
neuzená slanina,
spaghetti carbonara recept,
špagetové carbonara,
špagety carbonara lidl,
špagety carbonara,
špagety..carbonara,
carbonara se slaninou recept,
carbonara smetana albert,
spageti di carbonare,
spaghetti di carbonara,
pancetta carbonara,
carbonara špagety recept,
top recepty špagety carbonára,
špagetové carbonara lidl recept,
carbonara recept.cz,
spaghetti vejce,
spagetti di carbonata
Suroviny:
těstoviny špagety,
guanciale,
vejce,
pecorino,
sýr gran moravia,
česnek,
pepř mletý,
bazalka čerstvá
Komentáře (15)
Ja to vidim jinak, smetanu si do carbonary da ten, kdo smetanu muze (ma ji rad), coz je zde mensina, nebo ten, kdo ji bez smetany (carbonaru) neumi uvarit.
No, poslal bych SZ že abychom zde neplevelili, ale jste želbohu neregi
https://www.google.it/#q=pasta+carbonara+panna
Rcp jsem nestudoval, předpokládám ale, že jsou to italské stránky...
No, stran lidové tvořivosti s upravováním tradičních receptů by bylo lze polemizovat (ale ne tady)
Na rozdíl od Pavlíka Sulců