Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 9,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 5,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé v bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGrk
Moje poznámka
Filé v bylinkové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGrk
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 3 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 20 minutami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 23 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 51 minutami
Milčiny macešky
Lenka95 před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 1 hodinou
Café latte
nadihacek před 1 hodinou
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 2 hodinami
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 2 hodinami
Tématické fráze:
filé ve strouhance,
bylinková strouhanka,
filé recept,
recept filé,
rybí filé s bylinkovou strouhankou,
treska obalena ve strouhance,
jak bylinky na file,
file strouhanka,
rybí filé se bylinkovou strouhankou,
obalené file ve strouhance,
filé obalené v rozmarýnu,
rybi file v bylinkovem testicku,
filé v bylinkovém těstíčku,
makrela obalena ve strouhance,
recept bylinková strouhanka,
filé obalené ve strouhané zelenině,
filé v bilinkovém těstíčku,
file v bylinkovem testicku,
rybi file ve strouhance,
treska v bylinkách a strouhance
Suroviny:
filet z tresky,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
mléko,
strouhanka,
kůra citronová,
šalvěj,
tymián,
rozmarýn,
nať petrželová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)