Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 926 kJ / 5 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,53 g |
Tuky | 442,03 g |
Vláknina | 119,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 282,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-ořechová vajíčka s čokoládou - raw
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgO9
Moje poznámka
Mrkvovo-ořechová vajíčka s čokoládou - raw
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgO9
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 2 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 23 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 35 minutami
Buchty na páře
janatka před 45 minutami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 1 hodinou
Cibulačka po česku
Fitulka před 2 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 3 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 4 hodinami
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 11 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 14 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlá vajíčka,
ořechové vegan cookies,
raw kulicky s goji,
jak udělat jablko s mrkvi,
mrkvovo ořechové raw,
strouhané kakaové boby recepty,
raw tyčinky jednoduše recept,
recept goji,
raw čokolada z kokosoveho oleje recept,
mrkvovooříškové kuličky,
raw goji cukroví recept
Suroviny:
mrkev,
jablko,
kokos strouhaný,
rozinky,
ořechy vlašské,
skořice mletá,
zázvor mletý,
ořech muškátový,
sůl,
sirup javorový,
máslo ořechové,
limetka,
kokos,
olej kokosový,
máslo kakaové,
extrakt vanilkový,
prášek kakaový,
čokoláda
Komentáře (2)