Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,34 g |
Tuky | 178,81 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 25,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Moje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 11 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 11 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 8 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 8 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 9 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 11 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 12 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 13 hodinami
Tématické fráze:
srnčí ragú,
srnčí plecko recepty,
srnčí plecko recept,
srnčí plecko,
srnčí ragú recepty,
plecko recepty,
recept srnec plec,
srnčí plec na víně recept,
srnčí plec na víně,
srnčí maso recepty,
srnčí ragú recept,
srnčí kosti,
recepty na srnčí maso,
srnčí recepty,
ragú recept,
recept na srnčí plecko,
srnční plec-recept,
srnční plec-recept,
srnec plec,
pečená srnčí plec
Suroviny:
plecko srnčí,
špek uzený,
vývar,
cibule,
protlak rajčatový,
koření divočina,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (15)
Zítra bude obídek "sen" !
Už orestováný protlak měl nádhernou barvičku,dala jsem maso a podlila.Divočinu jsem dala od Vitany.
Jelikož jsem měla maso už bez kosti ,tak jsem udělala vývar ze srnčí přední nožičky s kostí a trošky čerstvé zeleniny. Mohu jen říct,že než se z toho udělal vývar tak to táhlo 3 hodinky.