Boloňské ragú z pomalého hrnce
Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a zeleniny podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,60 g |
Tuky | 12,86 g |
Vláknina | 16,16 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 46,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
Moje poznámka
Boloňské ragú z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODMR
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 30 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 58 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bolonska omačka v pomalem hrnci,
boloňská omáčka v v pomalém hrnci,
hovězí ragů v pomalém hrnci,
pomalý hrnec bolonská omáčka,
pomalý hrnec bolonska omačka recepty,
omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci,
pomalý hrnec recepty,
pomalý hrnec hovězí ragů,
hovezi ragu z pomalého hrnce,
bolonská směs recept v v pomalém hrnci,
bolonske ragu a tagliatelle,
recepty pro pomalý hrnec,
bolognese v pomalém hrnci,
vepřové ragú v pomalém hrnci,
recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci,
bolognese z pomalého hrnce,
bolonsky hrnec,
hovězí na česneku v pomalém hrnci,
hovězí v pomalém hrnci,
bokonska omacka z pomaleho hrnce
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče,
cibule,
víno červené,
mrkev,
celer,
česnek,
koření italské bylinky,
cukr hnědý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)