Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 408 kJ / 5 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,19 g |
Tuky | 224,81 g |
Vláknina | 69,00 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 703,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnK8
Moje poznámka
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnK8
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
závin z kynuteho těsta,
jablečný závin z kynutého těsta,
kynuté těsto na závin,
kynutý závin,
makovy zavin s jablky,
kynutý jablečný závin,
makovy štrudl,
kynuty makovy zavin,
záviny z kynutého těsta,
testo na kynuty zavin,
jablečný závin,
makový závin,
kynutý štrůdl,
recept na kynutý makový závin,
jablečny zavin s kynuteho testa,
kynuty strudl s makem,
zavin s kynuteho těsta,
kynuty makovy zavin s jablky,
makový závin kynutý,
jablkový závin z kynutého těsta
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sádlo,
žloutek,
sůl,
vejce,
mléko,
mák mletý,
mléko,
marmeláda rybízová,
povidla švestková,
povidla švestková,
skořice,
cukr,
šťáva citronová,
Komentáře (8)
zkus kombinovanou náplň( jabka i mák)+ pořádně skořici, cukr. To je labůžo