Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 148 kJ / 991 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,00 g |
| Tuky | 60,35 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 694 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Na lžíci oleje osmahneme na větší kousky nasekaný česnek. Jakmile začne nabírat barvu, odstraníme jej z pánve, vlijeme rajčata, přidáme bazalku a zvolna vaříme do zhoustnutí.
Zveřejněno 18. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný lilek plněný sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mj5G
Moje poznámka
Obalovaný lilek plněný sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mj5G
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
obalovany lilik,
obalované lilky,
ibalovany lilek,
co se zbylymi gorbačíky,
plněný lilek,
recept na obalovany baklazan,
nejlepší recepty z lilku obalovaný,
lilek recepty,
recept na plněný lilek,
recept na obalivany lilek
Suroviny:
lilek,
sýr ricotta,
sýr mozzarella,
parmazán,
bazalka čerstvá,
sůl,
strouhanka,
olej,
olej,
česnek,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá
Komentáře (5)