Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 153,71 g | 
| Tuky | 77,68 g | 
| Vláknina | 13,98 g | 
| Cholesterol | 943 mg | 
| Sodík | 2,42 g | 
| Sůl | 5,67 g | 
| Sacharidy | 56,85 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Moje poznámka
					
				
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho péct vinnou klobásu, 
						
						
							jak dlouho péct sekanou, 
						
						
							sekaná z mletého masa recept, 
						
						
							sekaná, 
						
						
							vinné klobásy do mrazáku, 
						
						
							sekaná z vinné klobásy, 
						
						
							sekaná s vinnou klobásou, 
						
						
							vinná klobása do mrazáku, 
						
						
							jak péct vinnou klobásu, 
						
						
							vinná klobása v mrazáku, 
						
						
							jak dlouho péct vinné klobásy, 
						
						
							vinná klobása v troubě, 
						
						
							jak dlouho se peče sekaná, 
						
						
							mleté maso recepty, 
						
						
							jak dlouho péct klobásy, 
						
						
							vinná klobása jak dlouho pect, 
						
						
							lze dát vinnou klobásu do mrazáku, 
						
						
							sekaná s klobasou, 
						
						
							sekaná z mletého masa, 
						
						
							mletémaso a vinná klobása
						
					
						Suroviny:
						
							maso mleté mix, 
						
						
							klobása vinná, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							voda, 
						
						
							mléko, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							rohlík, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Špagetko, díky