Dušená krůta s hráškem a mrkví
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 756 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,15 g |
Tuky | 3,58 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Moje poznámka
Dušená krůta s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qxoq
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
dušená krúta,
krůta na mrkvi,
kruta v mrkvi,
krutí s dušenou mrkvi a bramborem,
dusena mrkev s krutim masem,
krůta s mrkví,
krůta dušená,
krůta s fazolkami,
krůta na na mrkvi,
kruti kousky na dusene mrkve,
kruti kousky v dušené mrkvi recept,
krůtí maso v mrkvi s hráškem,
dušená mrkev s fazolkami,
dusene kruti maso s mrkvi,
dušená mrkev s hráškem a maso,
dušená mrkva,
krůtí maso dušené v mrkvi,
maso dušené s mrkví a hraskem,
dušená mrkev s krutím,
krůtí maso na dušené mrkvi
Suroviny:
maso krůtí,
mrkev,
hrášek mražený,
bylinky,
mouka hladká,
vývar,
sůl
Komentáře (3)