Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 164 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,52 g |
Tuky | 93,90 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák v parmezánovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8n2r
Moje poznámka
Zapečený květák v parmezánovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8n2r
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 10 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 11 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 11 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 12 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 13 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 14 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 14 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z květáku,
zapečený květák,
zapečený květák recepty,
květák recepty,
zapečený květák v bešamelu,
recept z květáku,
květákové recepty,
květák v bešamelu,
recepty s květákem,
recepty zapečený květák,
recepty z květák,
recepty kvetak,
parmazán možno zapéct?,
květák, parmazán, bešamel,
zapečený květák recept,
květák v parmezanovem testicku pečený v troubě,
kvetak recepty italske,
zapečený květák s bešamelem,
květák zapeceny besamel,
květak v parmazanovem těstičku
Suroviny:
květák,
máslo,
mouka polohrubá,
mléko,
koření italské bylinky,
paprika sušená sladká,
parmazán,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)