Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 739 kJ / 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,51 g |
| Tuky | 29,94 g |
| Vláknina | 27,93 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,05 g |
| Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 9. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový guláš se zelím (bez mouky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m40R
Moje poznámka
Klobásový guláš se zelím (bez mouky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m40R
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánky ze strojku
Vilik před 7 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 42 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 4 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
klobásový guláš,
klobaskovy guláš recept,
klobásovy guláš recept,
klobaskovy guláš recepty,
klobaskovy gulas,
guláš se zelím,
guláš klobásový,
vařené zelí bez mouky,
klobaskovy bramborovy gulad,
zelí s guláš s klobásou,
recept klobasovy gulas,
klobasogulas,
recept na klobásový guláš,
klobásový guláš se zeím
Suroviny:
klobása,
cibule,
česnek,
zelí kysané,
paprika čerstvá zelená,
brambory,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak,
smetana zakysaná,
vývar,
chilli paprika čerstvá,
kmín celý,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (10)