Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,98 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra jako čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGpw
Moje poznámka
Kuřecí játra jako čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGpw
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 40 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
čína z kuřecích jater,
kuřecí játra,
čína z jater,
kuřecí játra čína,
kuřecí játra na čínu,
kuřecí játra recepty,
kuřecí játra recept,
cina s kurecich jater,
játra na čínu,
kuřecí čína,
kuřecí játra top recepty,
čínské kuřecí jatra,
cina s kuřecích kuřecích jater,
recepty na kuřecí jatra čínu,
čína z kuřecích jater recepty,
cina z kurecich jater,
recept čína z jater,
játra čína,
kureci cina s játra,
jatra kuřecí recept
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
paprika,
rajče,
pórek,
žampióny,
olej,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
koření čína,
kečup sladký
Komentáře (4)
Tohle nemá s čínou nic společného. Především, čína se nerestuje. Je jedno jestli ji děláte ve woku nebo v kastrolu, první se v prudce rozpáleném oleji krátce dělá maso, to se pak vyjme, pak zelenina na troše oleje, která se neustále přehazuje, cca 5 minut, pak se přilijou omáčky a přidají ochucovadla, cca 2 minuty se to provaří (stále se to prohazuje) a pak se přimíchají játra (popř. i dopředu udělané nudle) a kukuřiční škrob. Cca 2 minuty se to přehazuje, pak je hotovo.
To je čína, ne tyto vaše játra na zelenině...