Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 070 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,68 g |
Tuky | 50,35 g |
Vláknina | 41,34 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 259,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjZL
Moje poznámka
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjZL
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 7 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 9 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 11 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 11 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněné bramborové knedlíky,
knedlíky se špenátem,
špenátové knedlíky,
knedlík se špenátem,
bramborové knedlíky,
špenátové bramborové knedlíky,
špenát s bramborovým knedlikem,
bramborové knedlíky s uzeným,
uzené maso bramborový knedlík špenát,
bramborový knedlík špenát,uzené,
plněné bramborové knedlíky uzeným,
špenát a bramborový knedlík,
bramborové knedlíky s uzeným masem a špenátem,
plnene spenatove knedliky,
bramborové knedliky plněné,
plněny bramborový knedlík s uzeným,
špenát s uzeným,
bramborové knedlíky plněné uzeným,
spenatovy bramborovy knedlik,
špenát s bramborovými knedlíky
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sůl,
špenát mražený,
cibule,
sádlo,
česnek,
maso uzené,
sůl,
cibule,
sádlo
Komentáře (45)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
výborný recept, jen moje zjednodušení a naopak snad dle mého dochucení bramborového těsta.
Já nejprve uvařím to uzené maso a pak do toho vývaru dám vařit ty okrůžlané brambory. Tím využiju vývar který po uvaření v něm brambory a vznikne mi i základ na uzenou polévku, který pak upravím podle potřeb.
Takto uvařené brambory mají zajímavou chuť toho uzeného a nejní jen ,,bramborová,, . Ostatní postup mám stejný jak je v tomto inspirativním bezva receptu. Používám vlastně uzené mírně tučné žebra, aby to nebylo jen ,,suché uzené maso. Ale to si každý podle chuti a tradic upraví.
,,toš tak,,
No, možná je Punťa zakopaný v rcp už tady: "Vodu slijeme, brambory rozmačkáme a necháme jen chvilku odstát."
Takže Puňta je o tom, že buď klasika brambory den předem nebo z horkých, ale pak nesmí nikde na nic čekat