Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 349 kJ / 1 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,61 g |
| Tuky | 43,94 g |
| Vláknina | 34,70 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 164,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1QY
Moje poznámka
Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o1QY
Nejnovější recepty
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 29 minutami
Kakaové muffiny s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Babiččina hrachová šouletová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 13 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
janhanka před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
Mafia před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 2 hodinami
Pečená kačena
Kajkajak před 7 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 11 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 11 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 11 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 12 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborový guláš s mletým masem,
hovězí maso s mrkví,
fazolový guláš s mletým masem,
hovězí maso na mrkvi,
maso v mrkvi,
bramborový guláš,
maso na mrkvi,
recept na guláš s bramborem a masem,
hovězí s mrkví,
recepty hovězí maso na mrkvi,
hovězí guláš s bramborem
Suroviny:
brambory,
olej,
cibule červená,
mrkev,
paprika sušená uzená,
maso hovězí mleté,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka ostrá,
fazole červené sterilované,
petrželka,
koření oregáno
Komentáře (2)