Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,78 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 15,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 51,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
Moje poznámka
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 18 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 20 minutami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 33 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 6 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 6 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 14 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 14 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 14 hodinami
Tématické fráze:
svejzuzu,
švej žužu,
vepřové švejžužu,
svejcuzu,
zvejžužu,
švejžužu recept,
čvej žužu,
sveizuzu,
cina svejzuzu,
recept na švejžužu,
čínské jídlo švejčužu,
svei zuzu,
svejcouzu,
švejžužu veprove,
svejsuzou,
šwej žužu,
jak se dela svejzuzu,
domaci zvejzužu,
vepřové nudličky svejžužu,
vepřové maso sveizuzu
Suroviny:
cibule,
olej,
maso vepřové,
pepř,
glutasol,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
koření kari,
hořčice,
kečup sladký,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
koření chilli
Komentáře (6)
Píšete rychlé jídlo?
No a jak dlouho se tedy dělá
Škoda, že jste změnila postup tepelné úpravy...
Ano, v podstatě se původně jedná o minutkové jídlo, ale ve vašem podání ("Pokrm je hotov, když je maso měkké (doba závisí na kvalitě masa)" jde o přípravu časově násobně delší. No a při použití PLECE nebo KÝTY je vliv masa na krátkou dobu přípravy zanedbatelný
No, tady si může každý bez uzardění zvolit název receptu podle vlastní fantazie
Mám tuze rád čínskou kuchyni a vždy mě až k slzám dojímají pseudorecepty, byť mají v názvu alibistický dovětek "po česku"