Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 20 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 22 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno 24. 6. 2025 07:35
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno 24. 6. 2025 05:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 11 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 12 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 13 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 14 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 16 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 16 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 17 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 19 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 20 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!