Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,66 g |
Tuky | 14,73 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 27,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOp6
Moje poznámka
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOp6
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 11 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 1 hodinou
Fazolkový salát
Vlasta159 před 5 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 13 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 14 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 15 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 17 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 17 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 18 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 18 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na zelenině,
zeleninová omacka,
hověží na zeleninu,
hovězí maso se zeleninovou,
recepty z hoveziho,
hovězí zadní na zelenině,
výborné hovězí plátky,
hovezi s omackou a testovinou foto,
hovězí s omáčkou,
omáčka se zeleninou,
hovezi omáčky,
recepty hovězí na zelenině,
hovězí na omáčku,
hovězí maso s omáčkou,
hovězi s s omáčkou,
hovězí omačka na zelenině,
hovězí se zeleninou omacka,
kulicky z hoveziho a zeleninovou omackou,
hovezi z omackou,
hovězí maso omáčky recepty
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
koření nové koření,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (18)
Všem děkuji za zájem o recept
Měla jsem kousek hovězího a nevěděla co s nim. Nakonec jsem maso udělala na zelenině. Klasika nikdy nezklame a podobný recept jsem zde nenašla.