Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 135,37 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
Moje poznámka
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 12 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 23 minutami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 1 hodinou
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
Tématické fráze:
kapr po burgunsku,
jak dlouho vařit vepřové srdce,
hovězí po burgunsku,
vepřové po burgundsku,
jak dlouho vařit srdce,
hovězí srdce po burgundsku,
jak uvařit vepřove srdce,
vaříme srdce,
jak dlouho se vaří vepřové srdce,
vepřové srdce,
jak dlouho vařit hovězí srdce,
vaříme srdce na slanině,
hovězí po burgundsku,
srdce na slanině,
hovězí srdce na slanině,
jak dlouho vařit vnitřnosti,
burgunsky gulas,
vařime z vnitřnosti,
vaříme vepřové srdce,
guláš po burgunsku
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
masox,
slanina uzená,
sádlo,
víno červené,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
koření hřebíček,
tymián,
ořech muškátový,
mouka hrubá,
sůl,
pepř
Komentáře (6)