Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor.
Krok 2: Maso z krkovice naklepem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup.
Krok 3: Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli, anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí .
Krok 4: Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka.
Krok 5: Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min.
Krok 6: Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené. Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 24. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
Moje poznámka
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 16 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Tématické fráze:
krakonosovo maso,
hovězí roštěná recept krakonoš,
recepty krakonošovo maso,
krakonošovy dobroty,
krakonošovo dobroty,
recept na krakonose,
krakonosovo kyselo,
krakonošova roštěná,
mail krakonosovo.cz loc:cz,
krakonošovo kuře,
krkovice krakonošova,
krkonosovo tajemstvi,
recepty tajemstvi,
krakonosovo koreni,
recept na krakonošovo kuře,
krakonošovo kuřecí maso,
krakonošova krkovice,
krakonoš recept,
krkovice s dijonskou horcici,
platky z krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
brambory,
cibule,
slanina anglická,
okurky sterilované,
pepř mletý,
sůl,
hořčice,
olej,
tymián
Komentáře (26)
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně