Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 972 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,73 g |
Tuky | 14,97 g |
Vláknina | 32,12 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 420,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový chleba se směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj4V
Moje poznámka
Kefírový chleba se směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj4V
Nejnovější recepty
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 1 hodinou
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 16 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 17 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 17 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Larietern před 37 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 1 hodinou
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
m.medunova před 3 hodinami
Krůtí guláš
akalina1 před 5 hodinami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 13 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 15 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
kefirovy chleba,
kefirovy chleb,
chleba z kefíru,
směsi na pečení chleba,
kefírový chleba z domácí pekárny,
domaci chleba z kefiru,
chleb z kefíru,
směs na pečení chleba,
kefírový chléb z domácí pekárny,
smes na chleba,
domácí chléb z kefíru,
domácí chléb pečený v troubě,
směsi na chleba,
domácí chleba,
domácí chleba s kefíru,
domácí kefirovy chleba,
recepty na chleba,
kefírový recept,
domácí chleba z z kefíru
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
směs chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (33)
díky
dopečeno,voní nááramně,doufám,že tak bude i chutnat
fotku sice mám,ale já neumím fotit ve dne,natož večer,takže jsou nic moc..spíš nic než moc
zítra snad stihnu vyfotit za světla i na řezu
jinak díky
Jsem rada, ze vam chutnal.
Počítej s tím, že každá trouba peče jinak, ale chlebík je třeba vsadit do hodně vyhřáté, aby dostal šokec, nerozlil se do stran, ale lezl nahoru, asi po 10 min teplotu zmírníš a dopečeš.
sůl jsem si připsala..díky
Důležitý je zbytek receptu. Budeš muset ale přidat