Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 972 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,73 g |
Tuky | 14,97 g |
Vláknina | 32,12 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 420,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový chleba se směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj4V
Moje poznámka
Kefírový chleba se směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj4V
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 9 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 20 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
kefirovy chleba,
kefirovy chleb,
chleba z kefíru,
směsi na pečení chleba,
kefírový chleba z domácí pekárny,
domaci chleba z kefiru,
chleb z kefíru,
směs na pečení chleba,
kefírový chléb z domácí pekárny,
smes na chleba,
domácí chléb z kefíru,
domácí chléb pečený v troubě,
směsi na chleba,
domácí chleba,
domácí chleba s kefíru,
domácí kefirovy chleba,
recepty na chleba,
kefírový recept,
domácí chleba z z kefíru
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
směs chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (33)
díky
dopečeno,voní nááramně,doufám,že tak bude i chutnat
fotku sice mám,ale já neumím fotit ve dne,natož večer,takže jsou nic moc..spíš nic než moc
zítra snad stihnu vyfotit za světla i na řezu
jinak díky
Jsem rada, ze vam chutnal.
Počítej s tím, že každá trouba peče jinak, ale chlebík je třeba vsadit do hodně vyhřáté, aby dostal šokec, nerozlil se do stran, ale lezl nahoru, asi po 10 min teplotu zmírníš a dopečeš.
sůl jsem si připsala..díky
Důležitý je zbytek receptu. Budeš muset ale přidat