Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 84,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Moje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Nejnovější recepty
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Loiza před 1 hodinou
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 1 hodinou
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 2 hodinami
Míša řezy od maminky
Kratule před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 3 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pivě,
hovězí na pivu,
hovězí maso na pivě,
hovězí ragů na pivě,
hovězí na černém pivu,
hovězí maso na pivu,
hovězi napivě,
hovezi nan pive,
hovezi ragu na pivu,
hovězí na černém pivě,
hovězí plátky na pivě,
hovězí ragu na černém pivu,
hovězí ragů na černém pivě,
hovezi zadni na pivu,
hovězi na pivo,
hovězí v pivu,
receprty,
hovězí na piv,
maso na pivě,
hovězí guláš na pivě
Suroviny:
hovězí zadní,
špek,
cibule,
pivo světlé,
mouka,
hořčice,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
sůl,
jíška
Komentáře (12)
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky...
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.