Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
Tuky | 49,62 g |
Vláknina | 47,94 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 123,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60DN
Moje poznámka
Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60DN
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 23 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 27 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak,
steaky recepty,
kuřecí steaky,
kuře s fenyklem,
kuře na fenyklu,
kuřecí maso s fenyklem,
recepty s fenyklem,
fenyklová nať,
kuřecí s fenyklem,
fenykl recepty,
fenykl bulva,
fenykl recept,
fenykl bulvy,
kureci recept na steaky,
steaky,
kuřecí fenykl,
čerstvý fenykl recept na čínu,
fenyklova nat recepty,
fenyklová nať - salát
Suroviny:
steak kuřecí,
koření andalusie,
sůl,
olej slunečnicový,
cibule červená,
cukr hnědý,
žampióny,
bujon kuřecí,
víno červené suché,
rajče sušené,
lupínky mandlové,
feferonka,
fenykl,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka,
fenyklová nať,
pepř bílý mletý
Komentáře (11)
Recept je veľmi zaujímavý, výsledok stojí za to
p.s. fenykl zbožňuju hlavně syrovej