Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,16 g |
Tuky | 103,69 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 15,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Moje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 13 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 6 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 11 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 13 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 13 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprove maso na fazolkach,
vepřové řízečky,
zelené fazolky s vepřovým masem,
jak upravit zelené fazolky,
veprove zelene fazolky,
vepřové fazolky,
fazolky recepty,
vepřove na fazolich,
vepřové a fazolky,
zpracování zelených fazolek,
babicovy dobroty recepty napis svuj recept,
fazolky recept,
vepřové plecko na fazolkach,
maso na zelených fazolkách,
zelené fazolky a vepřové maso,
zpracování fazolek,
zpracování fazolí,
zelené fazolky zpracování,
veprove nudlicky na fazolkach,
recept na vepřové řízečky
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
cibule,
fazolky zelené,
zelí hlávkové,
kopr,
mrkev,
olej,
sůl,
chilli
Komentáře (25)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Merylas, dík, že jsi vyzkoušela a ještě recept vyšperkovala, zase trošku jiné chutě a to je dobře