Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 8. 2010 15:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 592 kJ / 858 kcal
Bílkoviny6,58 g
Tuky84,31 g
Vláknina2,87 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Krásný fazolky jsem si koupila a tak dlouho vymýšlela, jak to udělat s nějakým masem (které mám moc ráda) až jsem to celé dotáhla k dokonalosti a propojení chutí, proto se s váma dělím o recept a doporučuji určitě vyzkoušet. Já to nyní budu dělat často!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anuška

13. 8. 2010 10:53

Neberu nikomu kombinace, co tu jmenujete - ale pokaždý uvádíte 2 z 5 surovin - ale všechny pohromadě - to je prostě Dort Pejska a Kočičky

spagetka

12. 8. 2010 16:08

Jahůdko, kulajda není totožná s kyselem, ale jsou si holky podobný :-D, mě zas kopr a houby seděj, jak vidět co jazýček, to jiná chuť ;-):-p:yes:

Bibinka

12. 8. 2010 15:55

Anuško(neregistrovaná), víš co je nejlepší, když člověk váhá:-?nejlépe je to uvařit a pak teprve kritizovat nemyslíš:-?

Eliza

12. 8. 2010 11:41

No jo, kulajda - já jsem si nemohla vzpomenout na název, ale myslela jsem ji...:-8:-)

jahoda

12. 8. 2010 11:23

Stejně jako kulajda (nevím, jestli je totožné s kyselem) by bez hub a kopru nebyla ta super kulajda.

Eliza

12. 8. 2010 11:04

Chtěla jsem napsat to samé jako Maris. Jestli bych z receptu něco vynechala, byly by to houby. Ty mi s koprem dohromady příliš nejdou, ale jinak je to chuťově vyladěné jídlo...;-)
I když - kyselo je s houbami a také tam kopr patří...:-)

maris

12. 8. 2010 11:02

Anuško, každý má jiné chutě, ale dovolím si s Tebou nesouhlasit - česnek se k fazolkám hodí a to moc;-):-))

Anuška

12. 8. 2010 10:54

Trochu moc výrazných chutí najednou ne? dalo by se to využít nejmíň na 2 samostatné recepty.
Myslím si, že česnek se k zeleným fazolkám nehodí, natož ke kopru:-S

cardanka

10. 8. 2010 07:57

Bibi:-Kto je jistě chutná:-pdobrota:yes:také vyzkouším, ale již nyní posílám 4.tého boďana;-), kuře je oblíbené i u nás a fazolky zdravé to jim tam propašuji zas;-):yes:pěkné fotečky máš:yes:

Bibinka

9. 8. 2010 17:23

Jani, tak jsem ti udělala radost a spáchala výměnu;-)

Anna Kocikova

9. 8. 2010 16:16

;-):-pBibinko krásné foto a určitě výborné jídlo:-K:yes:

JanaDorazinova

9. 8. 2010 15:58

Bibi, ta druhá fotka je lepší;-) Co se týká receptu, tak něco podobného, vyjímaje kopr už jsem taky experimentovala, takže vím, že je to fajné:-p Jo a taky už mne nerozčiluj s těma houbama!:-(( Ale asi rostou, soused nesl plný košík praváků z Jablůnkova, takže, snad letos...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí na fazolkách zelené fazolky s kuřecím masem kopr recepty jak dlouho vařit zelené fazolky kuře na fazolkách jak dlouho varit kureci maso kuřecí na houbách kuřecí na kopru maso na kopru kuře na kopru kuře kopr zelené fazolky s masem jak dlouho vařit fazolky jak dlouho dusit kuřecí maso kuřecí plátek na fazolkách maso a fazolky kuře fazolky kuřecí stehna na fazolkách kuřecí maso s fazolkami zelené maso

Suroviny: stehno kuřecí, slanina uzená, fazolky zelené, houby čerstvé, cibule, česnek, kopr, sůl, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYJr