Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,75 g |
| Tuky | 164,97 g |
| Vláknina | 5,28 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 776 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 327,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Moje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 47 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
zákusky a řezy recepty,
zákusky,
nejlepší zákusky,
zákusky recepty,
recepty zakusky,
nejlepší zákusky recepty,
recepty na zákusky,
roladkové řezy,
nové zákusky recepty.cz,
nejlepsi recepty na zakusky,
zákusky recept,
top zákusky,
nejlepší zákusek,
zákusek roláda,
domácí zakusky recepty,
recept na zákusky,
recepty na domácí zákusky,
domácí zákusky,
domácí zákusky recept,
krájení zákusků
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
mléko,
pudink,
cukr,
marmeláda,
čokoláda,
tuk ztužený,
šlehačka
Komentáře (27)
jj, správně, v tomto receptu celou ještě teplou roládu motám po delší straně, potom překrojím napůl, rozbalím a každou potřu samostatně a znovu zabalím směrem, jak byla. Takto jsou roládky menší a je jich více.
Normálně se roláda točí po té širší straně-jde to lépe, je sice kratší, ale na řezu hezčí... Př.Roláda je 30x40cm, normálně stočím, mám šířku 30cm=d (v tomto případě stočím po delší straně, mám roládu 40cm=d)
Aničko, vidím, že jsi prostě profík
Roláda Ti možná praskala proto, že jsi ji pekla déle, než potřebovala a tím se asi trochu vysušila (to už taky znám
Díky moc za další variantu a za pěknou fotku
Jen tak dál
Chtěla jsem se včera pochlapit,vše se dařilo,až do fáze závěrečného motání