Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,18 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 64,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pod hraškovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPXr
Moje poznámka
Krkovička pod hraškovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPXr
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Pavlina3 před 18 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 25 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 2 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 3 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 3 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 3 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 4 hodinami
Tématické fráze:
bešamel z hrašky,
jak marinovat maso,
plátky z krkovičky,
recepty na krkovíčku,
veprova krkovice pod perinkou,
kotleta pod sněhovou peřinou,
krkovička a bešamel,
krkovice pod perinkou,
recept z vepřové krkovičky,
vareni recepty peceme krkovicku,
vepřové kotlety v hořčici s porkem,
vepřové kotlety v hořčici s porkem
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
olej,
sůl,
masox hovězí,
hraška,
voda,
vejce,
hořčice
Komentáře (13)
Jo, Ivo, mimochodem...PLUS..
Jenny, co takhle použít Google?