Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,22 g |
| Tuky | 128,30 g |
| Vláknina | 20,78 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 27,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Moje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 47 minutami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 4 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 7 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
kralik s hlivou ustricnou,
králík recepty,
hlíva ústřičná do mrazáku,
kralik s hlivou,
kralík na hlívu ústřičnou,
kraliknahlive,
hlíva ústřičnå mrazåk,
hlíva do mrazáku,
králík na hlíávě,
hlívy ústřičné do mrazáku,
jak hlivu ustricnou na mrazak,
recept na králíka,
kralik na smetane s hlívou ústřičnou,
králík top recepty,
kralík na hlívách,
recept z hlivy ustrcne,
hlíva ústřičná zakysaná smetana,
recepty z králíka,
co uvařit z hlívy ústřičné
Suroviny:
stehno králičí,
hlíva ústřičná,
slanina anglická vcelku,
cibule červená,
smetana zakysaná,
máslo,
koření na králičí maso,
vývar,
víno bílé,
petrželka zelená,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem se učila vařit na králičím mase (u rodičů bývalého manžela jsme toho měli plný mrazák a na nic jiného jsme neměli) a byla to docela dobrá škola...králičí je tvárné, variabilní a tak dobré, jak mu to kuchař dopřeje a umožní...
Recept vypadá moc dobře