Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z kachních srdcí

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jirholu jirholu

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kachní (nebo kuřecí) srdce omyjeme a nakrájíme na proužky. Krok 2: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená srdce, pepř, kmín a zakápneme polévkovým kořením. Dusíme přikryté, občas trochu podlijeme vodou. Jsou-li srdíčka dostatečně měkká, přidáme špetku majoránky a zahustíme instantní jíškou. Necháme chvilku provařit, je-li třeba, přisolíme. Krok 3: Na závěr pro zjemnění přidáme na povrch plátek másla.

Zveřejněno 22. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka z kachních srdcí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7n6r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka z kachních srdcí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7n6r

Marie

Komentáře (4)

Děkuji :-D

Srdíčka jsou :-p:-p:yes::yes:

Jiři - dělám taky a je to :-p:-p (jen ještě přidávám lístky libečku):yes::yes::yes:

Tématické fráze:
kachní srdce, kachní srdce recepty, kachní srdce recept, omáčka z kuřecích srdcí, kachni omáčka, recept na kachní srdce, kuřecí srdce omáčka, kachní žaludky a srdce recept, kachní srdíčka, kachní srdíčka recepty, kachni zaludky a srdce, srdce recepty, recepty kachní srdce, recept kachní srdce, kuřeci srdce omačku, kachni srdce a zaludky, recepty na kachní srdce, videorecepty-kachní srdíčka, omačka kachni žaludky, kachní srdíčka omáčka

Suroviny:
srdce kachní, pepř mletý, kmín drcený, majoránka, sůl, koření polévkové, jíška světlá instantní, olej, cibule, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu