Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory se škvarky.
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Moje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Nejnovější recepty
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 20 minutami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 5 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 5 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 5 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 35 minutami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 1 hodinou
Celerový salát
Gabi1 před 1 hodinou
Hrnková bábovka
Andulakovina před 2 hodinami
Švédský rybí salát
prokesova před 4 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 5 hodinami
Vuřt guláš
LendaRys před 5 hodinami
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 5 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 7 hodinami
Kančí po cikánsku
capek před 7 hodinami
Tématické fráze:
bílá zelnice,
zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kysaného zelí,
zelnice bílá,
zelnice bílá z čerstvého zelí,
zelnice s bramborem,
zelnice bílá z kysaného zelí,
zelnice s uzeným,
zelnice se smetanou,
prava zelnice,
zelnice se šťouchaným bramborem,
bílá zelnice recept,
zelnice omáčka,
bílá zelnice z kyselého zelí,
bílá zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kyselého zelí bílá,
zelnice-recept,
recepty-zelnice,
staré české recepty,
bila zelnice se stouchanym bramborem
Suroviny:
zelí bílé,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ocet,
cukr,
kmín celý,
smetana zakysaná
Komentáře (20)
Zelnice je veľmi, veľmi chutná! Dala som len smotanu na varenie, ale boli aj tie zemiaky so škvarkami. Ďakujem za recept a teším sa na ďalšie recepty zo starých čias. Mám veľmi rada jednoduchú, starú klasiku a niektoré staré české jedlá sú pre mňa úplne neznáme.
A za recept určitě bodík.
Vašku a ako k tomu podávaš tie škvarky ? Nejako sa upravujú ?
Bodík letí.